Agentia Itecho – Consultanta Dezvoltare Administrare Marketing Online

Strategii de marketing online, dezvoltare site-uri, magazine online, aplicati web.
Posibilitatea de a inova soluții aplicabile, care vor face din afacerea dumneavoastră o afacere tot mai prosperă.

Strategii de marketing online, dezvoltare site-uri, magazine online, aplicati web.
Posibilitatea de a inova soluții aplicabile, care vor face din afacerea dumneavoastră o afacere tot mai prosperă.

Mai exact facem...

Pentru indeplinirea obiectivelor dvs., vă propunem un dialog cu scopul unei colaborări eficiente.
Solicita-ți oricând o ofertă potrivită nevoilor dvs., completați formularul cu cât mai multe informații despre proiect, precizați obiectivele importante, bugetul minim alocat și informații specifice, asfel oferta  să fie potrivită și avantajoasă.
mai jos pentru formular…

Zeci de tehnologii, instrumente de monitorizare și analiză, experiență și specialiști vă stau la dispoziție.

GRAFICĂ WEB pentru site
Google Tag Manager, Remarketing
Oferim consultanța IT & Marketing Digital Online în definirea obiectivele doar după o analiză în care vom analiza resurselor tehnice și umane , competitorii dumneavoastră, cererea pe piață și alte aspecte specifice unui business. 
Pornim de la creare site-uri prezentare, magazine virtuale, optimizare SEO, realizare logo, administrare promovare Facebook Ads si Google Ads
Prin serviciile noastre ne adresăm unei categorii distincte de consumatori individuali,  producători de bunuri, intermediari, instituții, avocați, agenții imobiliare, agenții turistice, contabili și liberi profeșioniști.
Vă suntem alături asfel încât împreună să ajungem mai ușor la publicul țintă pentru a indeplini pe cât este posibil obiectivele marketing online definite inițial.
Avantaje ale marketingului online……
Agenție producție web design Pitești și București și oriunde în țară prin sistemul REMOTE oferim  servicii și produse webdesign(creare site, creare platforma online), e-commerce(realizare magazin online) la prețuri avantajoase.
Dezvoltăm și administrăm majoritatea tipurilor de proiecte de orice natura, site-uri de prezentare, platforme web, magazine online. Orice afacere are nevoie de promovare pentru succes, vă oferim soluții de administrare promovare online, administrarea campaniilor in Google ADS , Facebook ADS sau alți operatorii de promovare online.
Suntem pe piață de mai mult de 5 ani, perioadă în care am acumulat cunoștintele și colaborării în materie de marketing online, ce ne permit să preluăm afacerea dumneavoastră în orice stadiu pentru a o dezvolta mai departe.

    shares

    Mesajul a fost trimis!

    In 24 de ore va vom contacta!!! Va multumim!!!

    100%