Agentia Itecho – Consultanta Dezvoltare Administrare Marketing Online

Creare Site Agency Webdesign, Realizare site si optimizare SEO
#c4ptivi in internet
Proiectul dvs. este finalizat ... 70%

Mic interes al micilor afaceristi.

marketing online

Cand vorbim de succes in afaceri acesta se datoareaza cresteri masive a numarului de clienti si pastrarea acestora.

Îti voi vorbi despre o strategie care iti poate garanta atat cresterea numarului de clienti cat si pastrarea unei relatii bune cu acestia.

Sigur doresti sa-ti extinzi afacerea, umaresti mai mult profit, gandesta-te ca poti aplica usor o strategie de marketing online iar rezultatele vor aparea imediat.

Nu sunt necesare cunostinte in domeniu, angajeaza o firma specializata in asfel de servicii si colaboreaza la initierea campaniei de succes pentru tine si clienti.

Cu o investitie mica, un buget de 400 lei in prima luna poti incepe prima ta campanie online.

Ce iți va aduce ție și afacerii tale aceasta investiție?

Voi enumera cateva din actiunile esentiale intr-o campanie de marketing online care iti garanteaza investitia:

  • Comunicarea online cu clientii (in online poti primi recomandari, reclamatii si pareri din partea clientilor sau a potentialilor clienti, asfel poti indentifica plusurile si minusurile afacerii tale, vei afla unde trebuie sa investesti);

  • Interactioneaza online cu publicul(poti realiza diverse concursuri, concepe oferte atractive, realizeaza sondaje, inoveaza strategii potrivite afacerii tale);

  • In mediul online le poti oferii celor interesati informatii despre: unde te afli, care este programul tau de lucru, ofertele tale si altele, aceste informatii vor fii vizibile oricarui utilizator de internet;

Investeste in marketing online si promoveazate eficient

Marketingul este o strategie ce face din cel mai mic cel mai puternic pe piata in domeniul sau, atunci cand este aplicat corespunzator.

Succesul unei strategii de marketing presupune o îmbunătațire a calitații produselor sau serviciilor oferite fapt ce-l va  mulțumi pe client si va lega o relatie stransa.

Invață să investesti si sa privesti deschis schimbarilor, nu exista risc, din ce vei face ai ce invata, practic daca nu faci nimic nici rezultate sa nu astepti.

Fii un model pentru comunitate, ridicati notorietatea, reusita ta va afecta direct competitorii tai care vor fi nevoiti sa aplice strategii asemanatoare care vor costa mai mult decat te-au costat pe tine, pentru ca deja existi online, ai investit pentru ati castiga notorietate si un numar de clienti devotati, practic va fi foarte greu sa-ti pierzi clientii odata ce cunosti destul de bine preferintele si ai aplicat modificari in afacerea ta astfel incat sa fii cat mai aproape de preferintele lor, ei vor fi multumiti si nu te vor parasi chiar usor.

De ce acest asa numit marketing online pe plan local ti-ar aduce succes, pentru ca e clar 60% din romanii au acces la internet oriunde ne-am afla in Romania si cu siguranta 40% folosesc o retea de socializare sau au executat o cautare pe Google.

Te intrebi cum ai putea aduce afacerea ta in atentia publicului dorit, noi te asiguram ca poti, de aceea alege sa continui cu noi  si iti vom explica cum poti interactiona cu publicul dorit, un public segmentat dupa criterii: zona, sex, varsta sau interese.

Afla cum te putem ajuta la initierea unei campanii de marketing digital.